WELKOM

In de praktijk voor voetreflexzone- en massagetherapie Fernhout-Reflex Zone Therapie in Sneek kunt u ook voor (verschillende ) massage behandelingen, voedings- en leefstijladvies terecht. Alle behandelingen hebben als doel klachten op een natuurlijke manier te voorkomen of te verhelpen.

Voetreflexzonetherapie
Dit is een vorm van massagetherapie die er van uitgaat dat er op voeten zones liggen die corresponderen met alle organen en onderdelen van het lichaam. Het lichaam wordt weerspiegeld op de voeten. Het is een natuurlijke behandelwijze waarbij het zelfherstellend vermogen van de mens wordt gestimuleerd door het behandelen van deze reflexzones.

Lichaamsmassages (klassiek- en therapeutische Tuina massage)
Therapeutische Tuina massage
Tuina is een vorm van massage welke zijn oorsprong vindt in China. Bij Tuina wordt door het gebruik van verschillende technieken druk uitgeoefend op de meridianen en specifieke acupunctuurpunten, waardoor de Qi-stroom (energie) vrij en gelijkmatig door het lichaam kan stromen.


Voedingsadvies
Goede voeding zorgt ervoor dat je fit en vitaal bent. Klachten als vermoeidheid, opgeblazen gevoel kunnen door (tijdelijke) aanpassing van voeding verholpen worden. Het voedingsadvies is gebaseerd op de Chinese voedingsleer en de 5 natuurlijke elementen.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten
Algehele goede verzorging is belangrijk in mijn visie, van binnen en van buiten. De huidverzorgingsproducten van de merken Olivia en Aphrodite staan garant voor natuurlijke zachte verzorging op basis van olijfolie en houden daardoor de huid in een goede conditie.

Disclaimer